Gå direkt till innehåll
Telenor Connexion utser idag Paulo Vergos som ny Chief Sales Officer för EMEA & Americas-regionen

Pressmeddelande -

Telenor Connexion utser idag Paulo Vergos som ny Chief Sales Officer för EMEA & Americas-regionen

​Idag den 8 oktober meddelar Telenor Connexion att Paulo Vergos har utsetts till ny Chief Sales Officer (CSO) i regionen EMEA & Americas. I sin nya roll kommer Paulo att ansvara för försäljningsstrategin för fortsatt tillväxt i regionen. Han kommer även att vara en del av Telenor Connexions ledningsgrupp och rapporterar till CEO, Mats Lundquist.

Med sina 24 års erfarenhet av att arbeta inom IT- och telekombranschen har Paulo haft flera försäljningsrelaterade roller, senast som Sales Director i Telenor Sverige där han bidragit till bolagets tillväxt. Han har också haft flera ledande befattningar på Telenor Sverige, inklusive chef för enheterna; Enterprise Sales, Marketing och Operations.

"Jag ser verkligen fram emot att använda min erfarenhet av försäljning och affärsutveckling på Telenor Connexion," säger Paulo. "Jag är övertygad om att det kommer att bli en spännande resa med att ta EMEA & Americas-regionen till nästa nivå och det känns bra att vara en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner."

På tal om utnämningen säger Mats Lundquist, CEO för Telenor Connexion: ”Det är nu dags att ta nästa steg i bolagets resa med fokus på vidareutvecklingen av vår säljorganisation för att effektivt kunna stödja regionerna EMEA & Americas och på så vis möta kundernas behov.

”I den expansiva fasen som Telenor Connexion är i, är jag övertygad om att Paulo Vergos har rätt profil och erfarenhet som kommer att tillföra ett stort värde för vårt bolag och våra kunder. Hans erfarenhet av expansion inom nya områden kommer att vara avgörande för att driva affärer under de kommande månaderna och åren. ”

Tack vare en organisatorisk tillväxt, och som tidigare kommunicerats, utökades nyligen CSO-funktionen i Telenor Connexion, och delades upp i två nya roller. Den 20 augusti tillkännagavs Seth Ryding som CSO för APAC-regionen.

Paulo Vergos tillträder sin nya roll som CSO för EMEA & Americas den 1 januari 2020 och kommer att vara baserad på Telenor Connexion-kontoret i Karlskrona.


About Telenor Connexion

Telenor Connexion is the specialized IoT company within the Telenor Group, one of the world’s major mobile operators. Building on more than 20 years of experience, Telenor Connexion provides global IoT connectivity and cloud services to enterprises with large fleets of connected devices as well as third-party service providers.

Telenor Connexion manages more than 10 million connected things in more than 180 countries for global customers including Volvo, Scania, Hitachi, Verisure Securitas Direct and Husqvarna. With headquarters and tech center located in Sweden, the company has regional sales representation in the UK, US, Germany, Italy, South Africa, Singapore, South Korea, China, Malaysia and Japan.

Founded in 2008, Telenor Connexion has its headquarters in Stockholm, Sweden.

www.telenorconnexion.com

www.telenorconnexion.com/newsroom

www.linkedin.com/company/telenor-connexion-ab

www.facebook.com/TelenorConnexion

www.twitter.com/t_connexion

www.youtube.com/TelenorConnexion




För mer information kontakta:

Viktoria Rinaldo
PR & Event Coordinator
+46 (0) 734417726
viktoria.rinaldo@telenorconnexion.com

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Kelly Mae Spicer

Kelly Mae Spicer

Presskontakt PR & Events Manager PR & Communication +46 (0) 76 622 38 08

Vi hjälper dig koppla upp dina produkter och tjänster

Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster. Med över 15 års erfarenhet, en global produktportfölj gör vi det enkelt för företag att koppla upp sina produkter och tjänster.

Tillsammans med företag som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Telcare har vi utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.

Vi stödjer våra kunder under hela produktlivscykeln - från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras du en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.

Vårt huvudkontor och tekniska center finns i Sverige och vi har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.

För mer information besök www.telenorconnexion.se