Gå direkt till innehåll
 Dean Woods har utnämnts till ny försäljningsdirektör på Telenor Connexion.
Dean Woods har utnämnts till ny försäljningsdirektör på Telenor Connexion.

Pressmeddelande -

​Telenor Connexion utser Dean Woods till ny försäljningsdirektör

Brittisk telekomveteran har utsetts att leda företagets fortsatta tillväxt på den snabbt växande marknaden för Internet of Things-lösningar.

Telenor Connexion, en ledande global leverantör av IoT-lösningar, meddelade idag att företaget utnämnt Dean Woods till ny försäljningsdirektör. I denna roll kommer Woods att leda Telenor Connexions globala säljteam och ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter och utveckla den redan etablerade, globala kundportföljen.

Woods har över 23 års erfarenhet inom telekommunikation, maskin-till-maskin-kommunikation och Internet of Things (IoT). Han har varit anställd på Telenor Connexion sedan 2009 och har innehaft befattningar som chef för Market Expansion, chef för Region Storbritannien och Irland, USA och APAC samt försäljningschef IoT Solutions. Innan Woods började på Telenor Connexion var han anställd som Service Business Director på Huawei Technologies.

– Dean har haft en avgörande roll i att stärka Telenor Connexions närvaro i regionerna och har gedigen erfarenhet av att bygga framgångsrika säljorganisationer och att leverera resultat. Hans vinnande attityd och personlighet ser jag som en stark tillgång i mötet med kund. Dean kommer att starkt bidra till att vi som företag fortsatt kan tillgodose våra kunders behov av innovativa IoT-lösningar för den globala marknaden, säger Mats Lundquist, VD på Telenor Connexion.

– Jag ser det som en fantastisk möjlighet att få leda vårt globala, kundfokuserade team, säger Woods. Efter att ha ansvarat för Telenor Connexions regionala sälj- och affärsutvecklingsinsatser i Storbritannien, USA och APAC under de senaste åtta åren är jag inte bara redo, utan ser även mycket fram emot, att bidra till den globala affärsutveckling som är avgörande för företagets fortsatta tillväxt.

 Dean Woods började officiellt som försäljningsdirektör den första mars 2017.

Ämnen

Kategorier


Om Telenor Connexion
Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar Internet of Things (IoT)-lösningar. Med över 15 års erfarenhet och en global produktportfölj gör företaget det enkelt för kunderna att koppla upp sina produkter och tjänster.
Tillsammans med kunder som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Verisure Securitas Direct och Husqvarna har Telenor Connexion utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.
Företaget stödjer sina kunder under hela produktlivscykeln - från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras kunderna en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.
Huvudkontor och tekniskt center finns i Sverige och företaget har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.
För mer information besök www.telenorconnexion.se

Kontakter

Kelly Mae Spicer

Kelly Mae Spicer

Presskontakt PR & Events Manager PR & Communication +46 (0) 76 622 38 08

Vi hjälper dig koppla upp dina produkter och tjänster

Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster. Med över 15 års erfarenhet, en global produktportfölj gör vi det enkelt för företag att koppla upp sina produkter och tjänster.

Tillsammans med företag som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Telcare har vi utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.

Vi stödjer våra kunder under hela produktlivscykeln - från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras du en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.

Vårt huvudkontor och tekniska center finns i Sverige och vi har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.

För mer information besök www.telenorconnexion.se