Gå direkt till innehåll
Bildtext: Från vänster, Alger Qin, International Sales and Marketing Director, Sinocastel; Mandy Xiang, CEO, Sinocastel och Mats Lundquist, VD, Telenor Connexion.
Bildtext: Från vänster, Alger Qin, International Sales and Marketing Director, Sinocastel; Mandy Xiang, CEO, Sinocastel och Mats Lundquist, VD, Telenor Connexion.

Pressmeddelande -

Telematikföretaget Sinocastel väljer Telenor Connexion som leverantör av Global Managed Connectivity

Telenor Connexions avancerade IoT-lösning och expertis kommer att bidra till att förbättra Sinocastels supportverksamhet och driva den globala försäljningen.

Telenor Connexion, en ledande global leverantör av IoT (Internet of Things) -lösningar, har ingått i ett globalt avtal med Sinocastel, en av världens största hårdvaruleverantörer inom OBD (On-Board Diagnostics) och GPS (Global Positioning System).

Sinocastel Co. Ltd. är ett dotterbolag till China Aerospace and Science Technology Corporation (CASC) och medgrundare till China GPS Association. Sinocastel, som har sin bas i Shenzhen i Kina, hade fram till januari 2016 levererat OBD-telematik till fler än 800 kunder i 120 länder.

Stärkt position på den globala telematikmarknaden

Sinocastel har valt Telenor Connexion som sin globala leverantör av managed connectivity, en kommunikationslösning för uppkopplade produkter och tjänster. Avtalet innebär att Sinocastel kan utnyttja Telenor Connexions avancerade IoT-lösning och nätverk med 400 partners. Lösningen kommer dessutom att förbättra Sinocastels globala supportverksamhet och driva den globala försäljningen.

– Vad som gör Telenor Connexion till en särskilt intressant partner är att de utöver sin pålitliga IoT-lösning av hög kvalitet också har ett dedikerat team av erfarna affärsutvecklare och teknisk support, både globalt, i Asien och här i Kina, säger Mandy Xiang, CEO på Sinocastel. Vi förväntar oss att Telenor Connexions lösning och kunskap kommer att bidra till att stärka vår position på telematikmarknaden och utveckla vår globala säljverksamhet, särskilt på nya marknader, och därmed öka våra intäkter.

– Vi är glada över möjligheten att få samarbeta med en så etablerad och erfaren telematikleverantör som Sinocastel. Deras kundportfölj består av internationella företag som Coca-Cola och Fedex. Avtalet styrker Telenor Connexions position som ledande global leverantör av IoT-lösningar och stärker även vår närvaro i Asien, säger Mats Lundquist, VD på Telenor Connexion.

För mer information kontakta:

Aaron Chen, Marketing Promotion and PR, Sinocastel Co. Ltd.
jmchen@sinocastel.com , +86-755-86185115

Kristina Grandin,PR & Communications, Telenor Connexion
kristina.grandin@telenorconnexion.com, 0734-25 26 21

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


About Sinocastel Co. Ltd.
Sinocastel Co.,Ltd is a subsidiary of China Aerospace Science and Technology Corporation (CASC). As one of the co-founders of China GPS Association and one of the biggest OBD GPS hardware supplier in the world, Sinocastel has 15 years’ experience for GPS solution and 8 years’ experience of OBD telematics. By Jan 2016, Sinocastel partnership network had covered more than 800 clients in 120 countries.For more information, please visit www.sinocastel.com

Om Telenor Connexion
Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster. Med över 15 års erfarenhet, en global produktportfölj gör företaget det enkelt för kunderna att koppla upp sina produkter och tjänster.
Tillsammans med kunder som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Verisure Securitas Direct och Telcare har Telenor Connexion utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.
Företaget stödjer sina kunder under hela produktlivscykeln - från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras kunderna en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.
Huvudkontor och tekniskt center finns i Sverige och företaget har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.
För mer information besök www.telenorconnexion.se

Kontakter

Kelly Mae Spicer

Kelly Mae Spicer

Presskontakt PR & Events Manager PR & Communication +46 (0) 76 622 38 08

Vi hjälper dig koppla upp dina produkter och tjänster

Telenor Connexion designar, utvecklar och driftar affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster. Med över 15 års erfarenhet, en global produktportfölj gör vi det enkelt för företag att koppla upp sina produkter och tjänster.

Tillsammans med företag som Volvo, Nissan, Scania, Hitachi, Securitas Direct och Telcare har vi utformat smarta och innovativa lösningar för uppkopplade produkter som distribueras över hela världen.

Vi stödjer våra kunder under hela produktlivscykeln - från lösningsdesign till drift och framtida utveckling. Genom att samarbeta med Telenor Connexion garanteras du en tillförlitlig och säker end-to-end-lösning, som kan utvecklas med tiden.

Vårt huvudkontor och tekniska center finns i Sverige och vi har regionala kontor i Storbritannien, Tyskland, USA och Japan. Telenor Connexion är ett helägt dotterbolag till Telenor Group, en av världens största mobiloperatörer.

För mer information besök www.telenorconnexion.se